VARATUT KISSAT

Kotia etsivät kissat täällä.

Kolmen ja puolen kuukauden ikäinen Arianna löytyi puistosta todella huonokuntoisena. Hän oli alipainoinen ja sairas, joten eläinlääkäreiltä vei kokonaiset kaksi viikkoa pelastaa henkensä. Sittemmin Ariannasta on kasvanut kaunis tyttö, joka tykkää kovasti leikkiä ihmisten, toisten kissanpentujen ja jopa kotihoitoperheensä koiran kanssa. Hän on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna näillä näkymin 7. heinäkuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Kolmen ja puolen kuukauden ikäinen Pier otettiin kadulta talteen niin sairaana, että joutui viettämään eläinlääkärissä useamman päivän ennen kotihoitoon siirtymistä. Hän pitää kovasti toisista kissanpennuista ja perheen koirasta, mutta myös ihmisistä ja heiltä saamastaan huomiosta. Pier on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna näillä näkymin 7. heinäkuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Kolmen kuukauden ikäinen Francois on leikkisä ja aikaansaava pieni. Hän löytyi yksin hylättynä yhteen ruokkimistamme kissapopulaatioista, jossa pelkäsi itseään isompia kissoja. Francois kuluttaa päiviään leikkimällä toisten pentujen kanssa ja on tottunut myös koiriin. Francois on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna näillä näkymin 7. heinäkuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.