VARATUT KISSAT

Kotia etsivät kissat täällä.

Amir löytyi hylättynä ja sairaana puistossa ruokkimastamme populaatiosta, josta Krista otti tämän talteen 28. syyskuuta. Eläinlääkäriin viety katukissa numero 8 oli joutua takaisin kadulle, koska oli pennuksi jo reilun kokoinen, kunnes Marina päätti ottaa tämän kotihoitoon ja Suomesta kotia etsimään. Nyt kahdeksan kuukauden ikäinen Amir on hieman ujo poika, joka tarvitsee ihmisiltään alkuun aikaa ja ymmärrystä. Hurjan hellyydenkipeä kuitenkin, kun uskaltaa ja aivan hirmu herttainen tapaus kaiken kaikkiaan. Amir sai Kyproksella sienitartunnan, jonka hoito on päättynyt 23. joulukuuta. Osa hampaistaan poistettiin löydettäessä ja loppuja on hyvä seurailla pojan kasvaessa. Amir tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle kastroituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 11. joulukuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Lazaros löytyi kadulta leuka murtuneena auton törmättyä tähän. Hän menetti yhden silmistään ja osan hampaistaan, mutta selvisi hengissä. Onnettomuudesta ja sitä seuranneesta leikkauksesta hälle on jäänyt hengitykseen rohinaa, joka ei kuitenkaan häntä millään lailla haittaa. Nyt arviolta 1.5-2-vuotias Lazaros on todella kiltti ja hellyydenkipeä poika joka viihtyy sylissä, mutta pelkää toisia kissoja. Hän olisi siis omiaan ainokaiseksi. Hän tulee Suomeen ja kotihoitoon Keravalle kastroituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna näillä näkymin toukokuussa.


Katukissa synnytti Olivian, Livin ja Levin 12. heinäkuuta ja piilotti nämä ystävämme Ellien pihalla olleen sohvan sisälle. Ulkona oli kamalan kuuma, eivätkä pennut olisi selvinneet paahtavan auringon alla, joten Ellie otti koko perheen kotiinsa, leikkautti emon ja antoi pentujen kasvaa kotikissoina. Nyt yhdeksän kuukauden ikäiset sisarukset ovat valmiita omiin koteihinsa. Olivia on reipas tyttö, joka on tottunut myös lapsiin. Hän tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle steriloituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 14. huhtikuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.