VARATUT KISSAT

Kotia etsivät kissat täällä.

Lea on herttainen tyttö, joka on menettänyt yhden silmistään kissaflunssalle ollessaan pentu, mutta näkee toisella hyvin. Selvinnyt keuhkokuumeesta, joka jättänyt kuorsaavaksi hereillä ollessa. Nyt 9 kuukautta vanha, rokotettu, FIV ja FeLV-negatiiviseksi testattu, steriloitu ja valmis omaan kotiin, jossa kissakaveri. Lea saapui Suomeen huhtikuun 24. ja on kotihoidossa Keravalla.


Veljekset Aatos, Nikolas ja Mats otettiin puistosta talteen ja ystävällemme Marinalle kesäkuun lopussa. Marinalta pojat siirtyivät Valerialle hakemaan kotia heinäkuun lopussa. Pojat tulevat Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä veljensä kanssa. Mats on näillä näkymin lentämässä 11. syyskuuta 2022. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Emonsa Dione ja sisarukset Ares, Athena ja Afrodite otettiin puistosta talteen ja ystävällemme Marinalle 22. elokuuta. Sisarukset tulevat Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä siskonsa kanssa. Ares on näillä näkymin lentämässä 18. syyskuuta 2022. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Cecilia näkee yhdellä silmällään hieman heikosti, mutta ei ole sokea. Cecilia tulee Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna lokakuussa 2022. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Emonsa Dione ja sisarukset Ares, Athena ja Afrodite otettiin puistosta talteen ja ystävällemme Marinalle 22. elokuuta. Sisarukset tulevat Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä siskonsa kanssa. Afrodite on näillä näkymin lentämässä 18. syyskuuta 2022. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Katukissa synnytti Sofoksen sairaalan pihalle, jolla tämä seuraili hoitajia ja yritti päästä sisään rakennukseen, joten Valerian ystävä otti hänet ja veljensä talteen ja kotihoitoon kesäkuussa. Nyt arviolta puolivuotias Sofos rakastaa huomiota ja tulee hienosti toimeen sekä toisten kissojen, että koirien kanssa. Sofos saapui Suomeen ja kotihoitoon Keravalle kastroituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi 18. syyskuuta 2022. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Emonsa Dione ja sisarukset Ares, Athena ja Afrodite otettiin puistosta talteen ja ystävällemme Marinalle 22. elokuuta. Sisarukset tulevat Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Athena on näillä näkymin lentämässä 18. syyskuuta 2022. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.