VARATUT KISSAT

Kotia etsivät kissat täällä.

Valeria löysi sisarukset Milan ja Shiron huutamassa kadulla lähellä puiston ruokintapaikkaamme 11. marraskuuta. Mila ja Shiro tulevat Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna tammikuussa 2023. Kastroitava ja steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Ystävämme Marina otti Tobyn talteen keskeltä autotietä Nikosiassa 8. joulukuuta. Toby on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 1. maaliskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Chivas pelastettiin kadulta hurjassa kunnossa siskonsa Moetin kanssa neljän viikon ikäisenä. Chivasin sisko kotiutui Suomeen marraskuussa 2022 ja nyt n. 7 kuukautta vanha Chivaskin olisi valmis omaan kotiin. Chivas on Kyproksella kotihoitopaikassa, jossa on myös kaksi koiraa ja useampi toinen kissa ja hän tulee hienosti toimeen kaikkien kanssa. Chivasin vasen silmä suljetaan ennen lentoa tulehdusriskin välttämiseksi. Chivas on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle steriloituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 1 maaliskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.