VARATUT KISSAT

Kotia etsivät kissat täällä.

Lenni hylättiin puiston ruokintapaikallemme toinen silmänsä niin hurjassa kunnossa, että Valeria otti tämän talteen heti nähdessään 9. syyskuuta. Tavallisesti silmien poistojen kanssa odotetaan pennun kasvavan ensin, mutta Lenni oli selvästi kivuissaan, joten vasen silmänsä poistettiin samoin tein. Lenni on hurjan herttainen persoona, joka ei saa huomiosta tarpeekseen. Hän tulee Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 20. lokakuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Kimber on Marinan Limassolin hautausmaan populaatiosta talteen ottamia pieniä. Hän on kovin hellyydenkipeä tyttö, joka tulee Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 20. lokakuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Jacob hylättiin puistossa ruokkimaamme kissapopulaatioon arviolta parin kuukauden ikäisenä. Pikkuinen poika naukui ja kehräsi kaikille ohikulkijoille, kunnes Valeria sattui paikalle ja otti tämän mukaansa. Jacobin erikoisuus on hypersensitiivinen selkänsä, joka nyki jatkuvasti tämän ollessa nuorempi. Mitä enemmän hän on saanut ikää, sen vähemmälle tämä on jäänyt. Useampi eläinlääkäri on joka tapauksessa Jacobin tutkinut ja terveeksi todennut. Hän on kovin reipas, herttainen ja fiksu poika. Jacob tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 25. elokuuta. Hänet adoptoitiin kuukautta myöhemmin, mutta marraskuussa hän palasi takaisin yhdistykselle, koska perheensä ei saanut tälle vakuutusta. Nyt seitsemän kuukauden ikäinen Jacob etsii siis uutta kotia marraskuun 15. alkaen. Kastroitu. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Pikkuinen Luke tipahti auton konepellin alta keskelle moottoritietä, josta perässä ajanut tyttö noukki tämän talteen ja vei eläinlääkärillemme Georgialle. Nyt viiden kuukauden ikäinen Luke on reipas poika, joka tulee toimeen kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Hän tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 13. marraskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Olaf on yksi 12 pennusta, vähintään kahdesta pentueesta, jotka hylättiin kerralla puiston ruokintapaikallemme 15. heinäkuuta. Pennuista 5 menehtyi, mutta loput 7 ovat nyt valmiita etsimään kotejaan. Olaf on yksi pentueista vanhemman kahdesta pojasta, veli Hansille ja Elsalle. Hän on hieman hiljaisempi pieni ja vienyt Valerian sydämen täysin. Olaf tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 13. marraskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Elsa on yksi 12 pennusta, vähintään kahdesta pentueesta, jotka hylättiin kerralla puiston ruokintapaikallemme 15. heinäkuuta. Pennuista 5 menehtyi, mutta loput 7 ovat nyt valmiita etsimään kotejaan. Elsa on Annan menehdyttyä pentueista vanhemman ainoa tyttö, sisko Hansille ja Olafille. Hän on kovin herttainen ja reipas pieni. Elsa tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 14. marraskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.