KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Lisätietoa adoptioprosessista ja linkki kotiselvityslomakkeeseen täällä.

Marshmallow etsii kotia! Tanskalainen Anika tapasi puolitoistavuotiaan Marshmallown koiriaan ulkoiluttaessa ja on lenkkeillyt tämän kanssa siitedes. Marshmallow on uskomattoman sosiaalinen ja pitääkin yhtä lailla ihmisistä, toisista kissoista ja koirista. Syliin päästessään hän ei tahdo lähteä lainkaan. Nyt Anika on palaamassa Tanskaan ja pyysi meiltä apua etsimään kodin tälle upealle pojalle. Marshmallow saapui Suomeen ja kotihoitoon Keravalle kastroituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 13. lokakuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Yon etsii kotia! Ystävämme Viktoria löysi Yonin kahdeksan kuukautta sitten kyseenalaisesta kissasuojasta, jossa tämä oli viettänyt koko ikänsä pienestä pennusta nelivuotiaaksi suljettuna yhteen huoneeseen yksin vailla kontaktia toisiin eläimiin tai ihmisiin. Viktoria otti Yonin kotiinsa, jossa vei kaksi kuukautta saada pojan luottamus, ymmärrettävästi näin. Nyt hän on mitä herttaisin jättiläinen, kokonaista yhdeksän kiloa valkoista kissaa, joka pitää ihmisseurasta kovasti kunhan pääsee yli alun ujoudestaan. Hieman Yon vielä opettelee ihmisten kanssa kanssakäymistä, mutta osaa kyllä ilmoittaa, kun ei tahdo huomiota. Ei lapsiperheeseen, eikä välttämättä koiraperheeseenkään, sillä jännittää heitä. Yon tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle kastroituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 22. lokakuuta. Hän tulee toimeen myös toisten kissojen kanssa, mutta ei välitä näiden seurasta, joten voidaan luovuttaa myös ainoaksi kissaksi.


Blue etsii kotia! Blue hylättiin puiston ruokintapaikallemme tarpeeksi vanhana, että pystyi syömään itse, mutta aivan liian pienenä selvitäkseen yksin, joten Marina otti hänet talteen heti nähdessään. Blue on hieman hiljaisempi tyttö, joka ei tee itsestään numeroa. Hän tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 13. marraskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Coraline etsii kotia! Marina löysi siskokset Coralinen ja Kukin alle kolmiviikkoisina Limassolin hautausmaan populaatioon hylättynä. Coraline on reipas tyttö, joka tulee juttuun kaikkien kanssa. Hän tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 13. marraskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Wheel etsii kotia! Ystävämme Stavri löysi Wheelin piiloutuneena vanhaan renkaaseen lähellä sairaalaa 27. kesäkuuta. Nyt kuuden kuukauden ikäinen Wheel on alkuun hieman ujo poika, mutta aivan hurjan hellyydenkipeä siitä yli päästessään. Wheel oli kotihoidossa Evitalla, josta tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle kastroituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 14. marraskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Fani etsii kotia! Fanilla oli puiston ruokintapaikallemme hylättäessä vatsa niin pahasti sekaisin, että Valeria otti tämän talteen heti nähdessään ja vei eläinlääkäriin. Nyt viiden kuukauden ikäinen Fani on todella herttainen, hellyydenkipeä ja leikkisä tyttö. Fani oli kotihoidossa Evitalla, josta tuli Suomeen ja kotihoitoon Keravalle steriloituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 14. marraskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.