KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Lisätietoa adoptioprosessista ja linkki kotiselvityslomakkeeseen täällä.

Liv on yhdistyksemme ensimmäinen hieman vanhempi puistokissa, jolle olemme päättäneet etsiä kodin. Luonteeltaan kilttiä ja lempeää tyttöä kiusattiin puistossa toisten kissojen toimesta ja kun kesäkuun lennolle tarvittiin kolmatta kissaa, oli hänet aika ottaa kadulta talteen. Liv on arviolta 8 kuukautta vanha, loishäädetty, rokotettu, FIV- ja FeLV negatiiviseksi testattu ja steriloitu. Liv etsii kotia kiltin kissan kaveriksi tai toisen yhdistyksen kissan kanssa. Livillä on ientulehdusta, jonka vuoksi tämän hampaat tulee todennäköisesti poistaa 4-6 kuukauden kuluttua.


Tuna etsii kotia! Arviolta puolitoistavuotias Tuna tulee hienosti juttuun sekä koirien, että toisten kissojen kanssa. Tuna tulee Suomeen ja kotihoitoon Keravalle steriloituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Dione ja pentunsa Ares, Athena ja Afrodite otettiin puistosta talteen ja ystävällemme Marinalle 22. elokuuta. Arviolta 1-vuotias Dione tulee Suomeen ja kotihoitoon Keravalle steriloituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä yhdistyksemme toisen kissan kanssa. Mielellään ulkoilumahdollisuudella joko tarhassa tai valjaissa.


Meg etsii kotia! Valeria otti pienen ja silmätulehdusta sairastaneen Megin puiston ruokintapaikalta talteen 8. syyskuuta. Meg on hauska tyttö, joka osaa pitää puolensa toisten pentujen kanssa. Yksi silmistään on jäänyt niin sameaksi, ettei hän tällä näe lainkaan ja toisenkin silmän näkö on hieman heikko. Meg on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna loka-marraskuussa 2022. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Steriloitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Jamie etsii kotia! Valeria otti pienen Jamien puiston ruokintapaikalta talteen 11. syyskuuta. Jamie on reipas poika, jolla on kovasti sanottavaa. Jamie on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna loka-marraskuussa 2022. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.


Edwin ja Ethan etsivät yhteistä kotia! Valeria otti veljekset Edwinin ja Ethanin puiston ruokintapaikalta talteen 11. syyskuuta. Ensi alkuun pojat olivat kovin peloissaan ja sähisivät puolustuksekseen, mutta ovat sittemmin leppyneet ja pitävät nykyään huomiosta kovasti. Edwin ja Ethan tulevat Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna loka-marraskuussa 2022. Kastroitava uuden kodin toimesta, kun ikää tarpeeksi.