KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Lisätietoa adoptioprosessista ja linkki kotiselvityslomakkeeseen täällä.

Liv on yhdistyksemme ensimmäinen hieman vanhempi puistokissa, jolle olemme päättäneet etsiä kodin. Luonteeltaan kilttiä ja lempeää, hurjan hellyydenkipeää tyttöä kiusattiin puistossa toisten kissojen toimesta, joten otimme hänet kadulta kesäkuun 2022 lentoa varten. Livillä todettiin kuitenkin ientulehdusta, jonka vuoksi hän joutui jäämään Kyprokselle odottamaan hampaiden poistoa, joka tehtiin viimein tammikuussa 2023. Nyt arviolta vuoden ikäinen, loishäädetty, rokotettu, FIV- ja FeLV negatiiviseksi testattu ja steriloitu Liv olisi näillä näkymin tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle huhtikuussa. Liv etsii kotia kiltin kissan kaveriksi tai toisen yhdistyksen kissan kanssa.


Bella etsii erityistä kotia! Bella ilmestyi ruokintapaikallemme järkyttävässä kunnossa 25. lokakuuta. Tyttö oli luuta ja nahkaa, kärpästen ympäröimä ja vaivalloisesti hengittävä. Valeria vei Bellan kiireesti eläinlääkäriin, jossa tästä otettiin röntgenkuvat. Kävi ilmi, että Bellan palleassa oli tyrä, jonka kautta tämän sisäelimet olivat liikkuneet väärille paikoille yhdeksi epämääräiseksi massaksi rintaonteloonsa. Bella oli todennäköisesti jäänyt auton yliajamaksi ja koska kudoksensa olivat jo kiinnittyneet murtuneisiin luihin, oli tästä useampi päivä aikaa. Bellan selviytymismahdollisuudet arvioitiin 10 prosenttiin, mutta niin vaan hän selvisi leikkauksestaan sekä sitä seuranneesta 15 päivän intensiivihoidosta happikaapissa. Nyt arviolta puolivuotias Bella on kotihoidossa Kyproksella ja on saanut painonsa nousemaan 1.7 kilosta yli kolmeen kiloon. Bella pystyy toistaiseksi sulattamaan vain tiettyjä ruokia, mutta näiden määrä on jatkuvassa kasvussa. Eläinlääkäri on myös näyttänyt vihreää valoa steriloinnille, jonka voisi tehdä muutaman kuukauden kuluttua, kun hänet pelastaneesta leikkauksesta on tarpeeksi aikaa. Bella on ihmekissa, vaan mistä löytyisi Bellan ihme, oma ihminen? Tyttö on hurjan herttainen, pitää kovasti ihmisistä ja toisista kissoista. Bella on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna kun koti täältä on löytynyt. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Felicia etsii kotia! Ystävämme Evita otti Felician talteen sairaalan lähellä olevalta ruokintapaikalta. Paikalla käy suuri määrä kissoja, eivätkä pienimmät yleensä selviä. Felicia seuraili ihmisiä ja pelkäsi suurempia kissoja, jotka eivät antaneet hänen syödä. Muutamaa päivää myöhemmin Felicia sairastui kissaflunssaan ja eläinlääkärin kautta hän pääsi kotihoitoon. Felicia on nyt arviolta 6 kuukauden ikäinen ja on tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle steriloituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 1. maaliskuuta. Adoptoitavissa toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen yhdistyksemme kissan kanssa.


Luna etsii kotia ainoana kissana! Lunan löysi kadulta viime vuoden heinäkuussa ystävämme Marinan veli, jonka luota Luna siirtyi Marinan luokse syyskuussa. Luna on aivan pienestä pennusta asti ollut kovin aktiivinen kissa ja on sitä edelleen, nyt arviolta 7 kuukauden iässä. Tulevalta kodilta toivotaan siis pitkää pinnaa, aikaa touhuta tytön kanssa ja mielellään myös ulkoilumahdollisuutta joko tarhassa tai valjaissa. Luna rakastaa ihmisiä ja ruokaa. Toisista kissoista hän ei välitä, ellei ole ruoka-aika ja silloin hän ei heitä voi sietää. Luna siis etsii poikkeuksellisesti kotia ainoana kissana. Mikäli sellainen löytyy, olisi hän tulossa Suomeen ja kotihoitoon Keravalle steriloituna, loishäädettynä, rokotettuna ja FIV- ja FeLV-negatiiviseksi testattuna 1. maaliskuuta.